KEZDŐLAP
TÚRÁK
TANFOLYAMOK
HEGYIVEZETŐK
HEGYMÁSZÓ ÉS SÍOKTATÓK
JELENTKEZÉS
KAPCSOLAT
SPORTBIZTOSITÁS
FOTOALBUMOK
VIDEÓK
CIKKEK, TÖRTÉNETEK
TIROLI DEKLARÁCIÓ
VISSZAJELZÉS
Visszajelzések a grossglockner.hu-ról

2011

december:

Szia Zsolt!
Továbbra is felejthetetlenek vagytok számomra, sokszor eszembe jut nyíltságotok, őszinte rajongásotok, elhivatottságotok. Kívánok Nektek szeretettel kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet!
Kati

2012

január:

Szia Viki/Zsolt,
Én köszönöm még egyszer, hogy vállaltátok egy fővel is :)
Üdv,
Miklós
február:

Sziasztok,
köszi mégegyszer a vasárnapi túrát, nagyon jól éreztük magunkat :)
Üdv,
Károly
március:

Ajánlom mindenkinek a www.grossglockner.hu hegyivezető és túraszervező céget aki szeretne a város zajától és a stresszes hétköznapoktól elszakadni, szeretné hogy a túrát egy óriási helyismerettel rendelkező profi csapat szervezze. Még egyszer köszönöm a részvételi lehetőséget és biztos vagyok benne, hogy nemsokára találkozunk a következő közös túránkon.
Üdvözlettel
György
május:

Szia Zsolt!
Mi köszönjük a programot, nagyon jól éreztük magunkat és valóban volt összekovácsoló ereje a csapatra nézve. A mászást követő buli is jól sikerült és máshogy indult a hétfőnk is.
Rosszat tényleg nem tudok mondani, pedig szívesen adnék visszajelzést, hogy mit lehetett volna jobban. Nagyon felkészültek voltatok mindannyian, fontos, hogy nagyon hamar sikerült olyan bizalmat ébresztenetek a kollégákban, ami alapján elhitték, hogy nem lesz bajuk, ha az utasításotokat követve leereszkednek/felkapaszkodnak. Szóval szerintem nagyon jó csapat vagytok! :)
Üdv,
Gergő

Kedves Viki és Zsolt!
Szeretném megköszönni a veletek eltöltött emlékezetes két napot. Remélem, hogy még lesz alkalmunk találkozni valamelyik túrán. Sok sikert!
Társaim már nézegetik a fotókat és videókat néhány "hűha" már elhangzott.
Üdvözlettel:
Pál

Kedves Viki és Zsolt,
nagyon köszönöm Nektek a kiváló hétvégét, nagyon értékes embereket ismertem meg bennetek, (valamint a résztvevő túratársakban) az összetartás, megértés, kedvesség, empátia,helyzetfelismerés...stb és a végtelen segítőkészség csodálattal tölt el, sokat tanultam, mindig jóérzéssel és szeretettel fogok visszagondolni az együtt eltöltött négy napra és a végtelenül kedves családra "kutyástul -gyerekestül". -így volt kerek. ...megyek még ....csak kell az a határozott "lepofozás" és bátorítás, hogy meg merjem tenni újból.
Tündi
augusztus:

Szia Viki.
Horogra akadtam :) Menni akarok megint, már nézegetem a túranaptáratokat az oldalon:)
...
Dani

Szia Zsolt!
…Már tervezem a következő túrát (túrákat), de még nem tudom, hogy melyikre tudok elmenni. Szabadság és kondi függvénye.
Nekem a Mont Blanc megmászása teljesen jó volt, sokszor visszanézem a fényképeket. A túráról sok információval rendelkeztél, amit meg is osztottál velünk. 3800 méterig figyeltél arra, hogy a társaságnak maradjon ereje a csúcsmászásra, addig egy "könnyebb" túra volt. A csúcsmászásnál úgy éreztem, hogy figyelted a csapat erőnlétét, és ahhoz képest próbáltad a legjobb tempót menni. Szerintem ez így teljesen korrekt volt.
... Egy Grossglockner és  egy Mont Blanc túrán szerintem nem is lehet túl lassan menni, aki ezekre a túrákra jelentkezik, annak szüksége van némi kondira, különben a többieknek sokat kell rájuk várni. Így veszélybe kerülhet a csúcs elérése...
Üdv:
Krisztián

Szia kedves Zsolt, Viki meg a csapat többi tagjai!!!
...
A Grossglockner Stüdlgrat túrát összegzem: túraértékét 100 százalékból 1000. Nagyon jó volt a csapat vicces, humoros rosszat nem tudok mondani, ezzel a csapattal még szeretnék többet mászni.
...
Balu
szeptember:

Szia Zsolt!
...
Még egyszer köszönjük ezt az életre szóló élményt:) Nincs olyan nap azóta, hogy ne jusson eszembe. Úgy érzem még jó sokáig fogok töltődni abból a hétvégéből:) Köszönjük, hogy ilyen emlékezetessé tetted nekünk:)
Orsi
december:

Kedves Zsolt!
Életem egyik legcsodálatosabb élménye a Schneeberg megmászása volt 2012.12.08-án szélsőséges időjárási körülmények között. Örülök, hogy egy remek csapat tagjaként, egy tapasztalt vezetővel teljesithettem ezt a túrát. Ez volt az első hegymászásom és még haza sem értem már a következő túrámat tervezgettem. Bátran ajánlom minden sportot, hegyeket, természetet szerető ismerősömnek, ne habozzon belevágni az ismeretlenbe, megéri! Rengeteg élménnyel lettem gazdagabb, köszönet érte a groossglockner.hu csapatának!
Boldog karácsonyt és sikeres újévet kivánok!
István

2013

január:

Szia Zsolt!
Köszönjük szépen, nagyon szuper volt, jól éreztük magunkat és jól sikerült a meglepetés is, az egyik barátomnak volt ez a szülinapi ajándéka. A legjobban a Skywalk alatti klettersteiget élveztük, főleg utólag, közben rendesen küzdöttünk vele. Szerencsére csak utólag néztük meg, hol is másztunk fel :-)
Üdv,
Laci
március:

Szia Zsolt!
Ezzel a pár sorral köszönöm meg az alapfokú sziklamászó tanfolyam vezetőjének Szilágyi Zsoltnak az alapos felkészítést és hogy végig jól "szórakoztam". Mászótársamnak Zolinak - az embernek aki a kötél másik végén volt - és biztosított illetve vizsgabiztosunknak Csabának a remek vizsgáért. Ezeken a felsorolt embereken kivűl még jónéhány nagyszerű emberrel találkoztam akikkel később még remélem, találkozni fogok. Várom a nyári magashegyi tanfolyamot, illetve addig ha időm engedi bármi más alkalmat hogy másszunk túrázzunk vagy egy pohár ital felett beszélgessünk.
Üdv,
Attila
augusztus:

Sziasztok!
Andival minden nap gondolunk a Chamonix-ban és a Mont Blanc-on kint töltött időre. Sok helyen jártunk már a világban, de ez az egyik legemlékezetesebb utunk! Reméljük Ti is jól vagytok és mihamarabb találkozunk újra!
Gabcsi
október:

Kedves Viki és Zsolt!
Jucóval együtt köszönjük Nektek a Garda-tónál töltött csodás napokat! Nagyon jól éreztük magunkat, remek kis csapat alakult ki, benneteket pedig mint borzasztóan kedves, lelkes embereknek, profi vezetőknek ismerhettünk meg :-) Csak ajánlani tudlak Benneteket mindenkinek! Már most hiányoztok és nézegetjük a következő programjaitokat! A sziklamászás szerelem első látásra, úgyhogy a tavaszi alapfokú sziklamászó tanfolyamon Paklenicán mindenképpen ott a helyünk! :-))
Márti (Nyuszó)

2014

január:

Sok kalandban volt már részem, számos irodával, de egyetlen van, amelyikhez vissza is mentem. Az elsö mászóedzésemet a http://grossglockner.hu/ lelkével, Zsolt-tal csináltam végig, és újra maradéktalanul pozitív élmény volt!
Gergő
február:

Szia Zsolt, 
Már az első  óra is nagyon frankó volt a mászóedzésen. Nagyon jó a társaságotok, az oktatók, mindenki. A Bigwall-nál ez a 20 vagy 15m-es fal, nagyon  klassz. Megmondom őszintén én  most voltam 3x  műfalon, ez már egyáltalán nem volt necces, mint az első alkalom , ami elfáradós, para. 
UI: A térdem meg majd megszokja hogy mi a feladat :)
see U
John

Szia,
Fizetek érte és még el is várod hogy a hátsó feledet fényesítsem? Na szép... Szerintem Anti nevében is nyilatkozhatok mert megbeszéltük utána. Részünkröl mind szakmailag mind tartalmilag maximálisan megfelelö volt (a téli alpesi hegymászó tanfolyam a Schneeberg-en.)
Azért meg ismét csak külön köszönet, hogy feljöttetek értünk a Bercivel!
Csak szólok hogy Paklenicára már ezt a szintet vesszük alapnak :-)
Köszi:
RG
március:

Szia Zsolt,
Írtam egy kis visszajelzést a tanfolyamotokról!
Az elmúlt egy évben más cégnél is voltam túrázni, de valahogyan Zsolték "családias" társasága fogott meg a leginkább, így amikor elhatároztam magam, hogy leteszem a sziklamászói vizsgát rájuk esett a választásom. Rögvest le is foglaltam egy helyet az év legelső tanfolyamára, mondanom se kell egy percét se bántam meg :-)
Az oktatás szerencsére hozzánk egy közeli helyen történt meg, Rókahegyen, velem együtt 4 tanítvánnyal. Az oktató szerepét Szilágyi Zsolt töltötte be. Az oktatás szerencsére nem volt egyhangú és unalmas, hiszen amint már kicsit unalmassá kezdett volna válni az elmélet egyből átcsaptunk a gyakorlati részére így igen élvezetes volt az ott töltött idő. Már amikor odamentem mondtam magamban, hogy ember legyen a talpán az az oktató aki engem csomózni akar megtanítani! Szerencsémre Zsoltnak végtelen türelme volt, akár 20x is képes volt elmondani vagy megmutatni ugyan azt a technikát és mind ezt azzal a türelemmel mintha most mutatná meg először . Így nem rövid idő alatt de végül nekem is sikerült megtanulni azokat a bizonyos nélkülözhetetlen csomókat, mondanom se kell milyen büszke voltam végül magamra :-)
Szerencsémre egy nagyon jó hangulatú társaságot fogtam ki, akikkel garantált volt a folytonos jókedv és nevetés. Az első 3 nap után úgy néztünk ki március elején, mint akik 1 hetes nyaralásból jöttek volna haza.
U.i Akik még mindig azon gondolkoznak,hogy vajon megéri-e befizetni ezt a pénzösszeget azoknak csak annyit mondanék: egy percét se fogják megbánni az ott eltöltött időnek és a sziklákon magabiztosabban fognak mozogni!
üdv,
Peti
április:

Szia Zsolti! 
Bocs, hogy csak most írok vissza, de nagyon el voltam havazva! Szuper volt a téli alpesi tanfolyam a Grossglockneren, nagyon hasznos volt, én rengeteg új ismeretet szereztem meg. A kicsúszások megfékezése, a húzórendszerekkel végzett mentések tetszettek a legjobban. A kötélpartis mozgás a hegyen nekem nagyon bejött! A többi hegymászó tanfolyamon is részt kívánok venni, mert szeretnék a hegyekben minél többet lenni, az ehhez szükséges ismereteket pedig elsajátítani. Nézegetem a kiírásaidat, remélem minél hamarabb útra kelünk. 
Baráti üdvözlettel:
Gábor
Szia Zsolt,
ez a levél eléggé csekélyke minőségü eszköz arra, hogy megfelelően köszönetet tudjak mondani :)
Nagyon szuper volt az elmúlt hét! Fantasztikus élmény volt számomra minden perce a tanfolyamnak. Nagyon élveztem a megtanult technikákat, a teljesített gyakorlati elemeket és mindent.
A szervezés jó volt. Az indulás és az érkezés is számomra megfelelő helyen volt. A megugró utazási költség se jelentett problémát.
A tanfolyamra pedig semmi panaszom nem lehet. Ez a családias csoport szuper volt. Ha lehetne csak ilyenekre járnék :) Az elején sok egy partis, megerőltető mászás, majd a hétvégén lazább nagycsoportos foglalkozások.
A csapat többi tagját is kifejezetten megkedveltem, akikkel alkalmam volt beszélgetni kicsit. Jó lesz újra összefutni az edzéseken és egyéb alkalmakkor.
Feri

2016

március:

Szia Zsolt!
Nagyon jó volt a szervezés, a körülmények is (szállás, utazás) a meghirdetetteknek megfelelőek voltak.
Az oktatást nagyon hasznosnak találtam, a várakozásnak megfelelő. Semmi nyitott kérdés nem maradt bennem, az utasítások világosak érthetőek. A társaság is jól összerázódott.
A fakultatív vezetett túra tempója lehetne kicsit light-osabb, még nekem is :-)
Üdv:
Barna
április:

Szia Zsolt,
A Grossglockner téli alpesi tanfolyam szuper volt! Tömény, információ dus, de követhető tematikával, és valóban hasznos ismeretanyaggal teljes.
A tanfolyamon azt gondolom jó barátságok köttettek, és igazi csapattá kovácsoltad a társaságot.
Hatalmas pozitivumnak tartom, hogy nem fizető ügyfelekként (értsd turista) kezelted a csapatot, hanem olyan társakként, akiknek biztonságos okulása az elsődleges prioritás.
Köszönöm ezúton is!
ui.: jelentkeznék a 17-es nyári alpesi tanfolyamra ha kiírod abban a percben :-)
Üdv,
Robi
Szia Zsolt,
Alapfokú sziklamászó tanfolyamon vettem részt. 
Nagy vágyam volt ezt elvégezni, és legalább olyan nagy élmény volt, mint álmodtam - ha nem nagyobb. 
Az oktató mindig tudta, miről beszél, jól átlátható struktúrában könnyü volt megérteni az elmélet és gyakorlat kapcsolatát és azonnal alkalmazni is. Gyeszat Zoli úgy mondott el mindent, hogy élvezet volt hallgatni és megérteni is.  
Nagyon sok odafigyelést kaptam és mindig úgy éreztem, figyelembe veszik az én igényeimet. 
Nagyon szépen köszönöm az élményt, a tudást, a tapasztalatot, amit kaptam.  Most már csak a vizsgán kell átmennünk - azon még izgulok egy kicsit. 
Üdv, 
Zita
június:

Kedves Viki, kedves Zsolt! 
Gondoltam, hogy a hétvégi Triglav túra élményeit néhány szóban összefoglalom Nektek.
Még mindig nem ért véget számunkra ez a csoda, egyelőre a hatása alatt állunk, és próbáljuk feldolgozni a korábban még csak megközelítőleg sem tapasztalt élményeket.
Szinte a felhők között jártunk. Nézegetjük a fotókat, amik gyönyörüek, de a valóságot nem adják vissza.
Számomra fizikailag és talán mentálisan is egy igazi kihívás volt ez a túrázás, ill. a hegymászás. Sikerült átlépnem a határaimat (tériszony, kondíció stb..).
Bevallom nagyon büszke vagyok a kis csapatunkra. Szerintem fantasztikus teljesítményt nyújtottunk.
Ez egy életre szóló élmény volt mindannyiunk számára! Nagyon köszönjük Nektek!
U.i.: A Viki pedig egy belevaló, vagány túravezető. J
Baráti üdvözlettel:
Timi
október:

Szia Zsolt!
Még egyszer köszönöm a mai napot, hatalmas élmény volt és ha eddig lett volna kétség ( ami egyébként egyáltalán nem volt) mára teljes mértékben elszállt.
Ha lehet még motiváltabb vagyok a tanfolyam elvégzését illetően.
Jó pihenést, várom a további eseményeket! ;) Addig is szorgalmasan gyakorlom a ma megszerzett tudást.
Ja és már van mászócipőm!!! :D
Üdv
Gyuszi
november:

Szia Zsolt!
Nagyon köszönöm a szombati élményeket, hihetetlen jól éreztem magam. Örülök, hogy ilyen közvetlen és profi embert ismerhettem meg, mint te és külön öröm, hogy ilyen jó csapat verődött össze.
Szerintem aki veletek túrázik, csak jól járhat, minden értelemben. :)
Biztos vagyok benne, hogy hosszú távon sokat fogunk még találkozni, szépen lassan, de szeretnék eljutni veled a "keményebb" helyekre is (Blanc, Elbrusz, Kilimanjaro stb), mert már 1 nap alatt is hihetetlen sokat tanultam.
A mielőbbi viszontlátásra,
Gábor

2017

január:

Szia Zsolt!
Én is köszönöm az oktatást és a sok tippet, véleményezést, javító szándékú kritikát. Nagyon jól éreztem magam ez alatt a három nap alatt, szerintem végig jó hangulatú , laza volt a tréning, mindamellett, hogy egész nap csapkodtuk a jeget és nemigen volt üresjárat. A tréning fokozatos felépítése (alap mozdulatok a földön , majd könyebb jegeken az ütés / rugás /testúly és csípő áthelyezések - majd 4-es -5-ös nehézség ) jól ki volt találva és nekem tökéletesen megfelelt.
Úgy gondolom ez a három nap éppen elég bevezetésnek, most emésztenem kell a tanultakat hiszen mégiscsak egy eddig ismeretlen mozgásformát tanultunk. Én - így utólag visszagondolva- nem is annyira bánom , hogy nem kezdtem bele az előlmászásba.
Mindenképpen először a jelenlegi tudást kell stabilizálni, rengeteget gyakorolni , hogy az alapmozdulatok (nekem főleg a csípő- és a lábmunka) rutinszerüvé válljon. Szerintem az esti videós elemzések nagyon hasznosak, sokat segít ha az ember kívülről látja magát és közösen megszakértjük a hibákat.
Egy szóval: megérte az árát a tanfolyam ! :)) és örülök hogy nem hagytam ki.
A vendégmászásra a meghívást köszönöm és elfogadom ! Illetve várom a további tréninget a jégmászásra. Remélem lesz középfokú?
Köszönök mindent és jó mászást kívánok 2017-re.
Üdv:
Laci
március:

Szia Zsolt
Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy részt tudtam venni a téli alpesi tanfolyamon!
Különösképpen, a nagy lelki támogatást, amit mind a tanfolyam alatt mind a csúcstámadás közepette nyújtottál!
További legjobbakat,
Dani
április:

Sajnos nem valósult meg a tanfolyam, amire jelentkeztem, de ennek ellenére nagyon korrekt társaság. Előtte, utána megfelelő infókat kaptam, felajánlottak pótló időpontokat, aztán mikor kiderült, hogy azok sem jók nekem, azonnal visszautalták a pénzt. Megbizható társaság. Remélem lesz alkalmam velük tartani a jövőben.
István
május

Kedves Zsolt!
Nagyon szépen köszönöm, ezt a 6 napot, nagyon jól éreztem magam! Eléggé le voltam merülve, mielőtt belevágtam volna a tanfolyamba, és amit vártam, hogy kiszakít a hétköznapokból, azt tökéletesen beváltotta. Nem voltam még ilyen képzésen, hogy szakmailag és ideológiailag azt kaptam, amit kínált, ráadásul úgy érzem, hogy számomra nem várt magas színvonalon!
Ezen kívül, már csak plusz ajándék volt Öregkő, a falak, a társaság, meg a hangulat. Természetesen kihagyhatatlan megemlítenem az előlmászásokat, a G út felső részét, ahol átsuhant az agyamon, hogy belefogok a standkarikába, de aztán mégsem... Az a 2 méteres szakasz mindig mosolyt csal az arcomra. Remélem, hogy sokszor lesznek még ilyen 2 méterek az életembe!
Szóval, mindent nagyon köszönök, és a mielőbbi viszontlátásra!
Köszönettel:
Sz. István
Kedves Zsolt!
Szuper volt ez az 1 hét. Még egyszer köszönöm a rengeteg támogatást :-)
üdv,
Anna
október

Kedves Zsolt!
...
Az alapfokú sziklamászó tanfolyamról csak jót tudok mondani NYILVÁN (!) :), de a viccet félretéve, bevallom férfiasan, hogy engem meglepett az fajta komolyság és alaposság amivel végigvitted a tanfolyamot. Nekem kezdetben szokatlan volt a mászótermi laza-fasza srácok stílusát követően a Te szigorúságod és fegyelmed, de most azt gondolom, hogy ha másképp lett volna, akkor nem azzal a nagyon jóleső érzéssel fejeztem volna be a veled való munkát, hogy ebben a hat napban nagyon komoly útravalót, felkészítést, és ami a legfontosabb szerintem, egyfajta szemléletet kaptam hozzáállásból, felelősségvállalásból és hitelességből. Ez megfelelő önbizalmat ad nekem ahhoz, hogy elkezdjem a sziklamászó életem és közben biztonságban is érezzem magam, de úgy, hogy az az éberség és figyelem folyamatosan jelen legyen, ami, ne szépítsük, az életben maradáshoz kell. Azt tudom mondani Zsolt, hogy a tanfolyamod sokszor kemény és nehéz, de ennél nagyobb dicséretet nem is tudnék mondani, mert aki végigcsinálja annak van és lehet helye a sziklákon, ezt kell tudnia egy ilyen tanfolyamnak.
Összességében nagyon pozitív volt ez az egész Zsolt, semmilyen negatív kritikát nem tudok megfogalmazni. Talán az én elkényelmesedett énem lehet jobban örült volna, akár több maniért, egy kicsit komfortosabb szállásnak, de akkor meg elmaradt volna a biwak érzés, ami lehet direkt része a programnak :)
Az meg már személyes, és ennek külön nagyon örülök, hogy remek jókat dumáltunk és remek embert ismertem meg benned.
Köszönök még egyszer mindent, reménykedem a mihamarabbi folytatásban.
Viszlát!!!
Viktor
Szia Zsolt!
Amikor jelentkeztem az alapfokú sziklamászó tanfolyamra, arra számítottam, hogy jó esetben kapok némi technikai jellegű tudást, megspékelve egy kis elmélettel. Úgy gondoltam ennél többet hogyan is adhatna egy tanfolyam?! Abban reménykedtem, hogy ezt a tudást egy jó hangulatú oktatás keretében szerezhetem majd meg, de arra is fel voltam készülve, hogy netán egy mogorva vagy unalmasan tálalt száraz információ maszlag lesz az egész. De elszántan álltam elébe, mert a sziklamászás mindig is egy olyan valami volt az életemben, amit éreztem, hogy nekem való, de valahogy lassan jutott el az életem oda, hogy belevághassak.
Amikor részt vettem az első betekintő jellegű tanfolyami napon (ami eleve egy nagyszerű gesztus, és nagyon hasznos tud lenni), már tudtam: Jó kezekben leszünk! ;) Amit meg tudtam már akkor is állapítani, hogy nagyon elhivatottan viszed a tanfolyamaidat. Igazi oktatói szenvedéllyel, szinte megszállottan precízen akarod leadni az anyagot. Folyamatosan képzed magad és a módszereidet, hogy minél hatásosabban tud átadni a tudást. A figyelmet nem hagyod lankadni, egy igazi interaktív élmény még az elméleti oktatás része is.
Az hogy kemény vagy és szigorú szerintem építő tud lenni, főleg olyanoknál, akik magukkal szemben ilyenre nem képesek. Amit akkor is mondtam neked, hogy kicsit túl sűrű a tanfolyam, hiszen rengeteg a tudás anyag, amit át kell adni, és még a gyakorlására is szánni kell időt. Ezzel túl sok mindent nem lehet kezdeni, ha ennyire maximalizmusra törekszik valaki. Én nem bánom, hogy nem sokat tudtam aludni azokban a napokban, hiszen egy nagyszerű élmény azzal együtt is, hogy van egy kiképző táboros hangulata az egésznek. Igazán ránk fért! :)
Egy ötletem lenne még esetleg, hogy a stand építést akár a földön is lehetne gyakorolni, ismételni. Mert kinn a sziklán váltott elölmászásban nagyon sok idő elmegy, így kevésszer adatik meg a lehetőség ezek gyakorlására.
Szeretném megköszönni a hozzáállásod, a türelmed és a tanfolyam keretein túl nyúló baráti légkört, támogatást!
Kívánom neked, hogy továbbra is hasonló szenvedéllyel és odaadással tudd végezni, amit szeretsz! És ebbe beletartozik a munkád is.
Szerencsés vagy! :) És a diákjaid is szerencsések! Nyílván. :)
Megtiszteltetés volt tőled tanulni. Tanfolyamozni csak így érdemes!
Üdvözlettel,
B. Tamás

2018

február:

Kedves Zsolt!
Óriási élmény volt számomra a Kilimandzsáró-expedíció.
Semmit nem csinálnék másképp és te sem csinálj, mert az én olvasatomban minden tökéletes volt.
Azt hiszem hogy mászótársam lettél lehet egy életre.
Ismerjük egymást egy ideje, de ez az út megmutatta számomra profi hozzáállásodat, óriási rutinodat.
Mert elég fontos ott fent, hogy maradéktalanul bizz abban aki vezet.
Köszönöm a felém közvetített hozzáállásodat.
Tisztelettel:
N. Csaba
április

Szia Zsolt,
Hálásan köszönöm Leveledet. Egy nagybetüs élmény volt nekem ez a hét. Egy teljesen új világba csöppentem, és ismerkedtem a határaimmal….erről szól az Élet, nem? Nagy erőt adott a lelkesedésetek és az alázatotok... nekem ez volt a legfontosabb. ...Én szeretem ha az oktató mellettem végig és apró lépésekben megmutatja majd visszakéri kis szakaszokban a tanultakat. Én így gyorsabban tanulok ha folyamatos a visszajelzés és nem egy teljes folyamatot kell egyedül újra megmutatni...De ez egyénfüggő...ez csak az én véleményem....A lényeg, hogy a végére minden sikerült!!
Rengeteget tanultam a téli hegymászó tanfolyamon és motivációt adott nekem, hogy sose adjam fel, és ahogy Te mondtad az az életkor amiben vagyok, mindent lehetővé tesz, hogy jó kondiban legyek...hát akkor miért ne tegyem meg??? Sokat van hova fejlődnöm és most kaptam egy löket motivációt: KÖSZÖNÖM!
Tiszta szívből és Tisztelettel:
Tomi
július:

Szia Iván!
Nagyon szépen köszönjük a szervezést a Triglav túránkhoz.
Fantasztikus élmény volt. A túravezetők is zseniálisak voltak és a nemzetközi csapat is tetszett. Nem tudok rosszat mondani, csak jót!
Fogunk még veletek menni, az biztos!
Meg egyszer köszönjük.
Kriszta
Szia Ivan!
Teljes mértékben meg vagyok elégedve!!!
Mitja a megbeszélt időpontban ott volt a szállásomon, öszeszedett minket, majd irány a hegy. Végig nagyon korrekt volt, figyelt ránk. A menedékházba érve azonnal intézte a szobákat és a vacsoránkat/reggelinket. A via ferrata jellegü csúcsmászásnál is nagyon segítőkész volt a csapat tagjaival ő is és a társvezető, Luca. Este a Triglavsi Domban társ volt a sörözésben, beszélgetésben. Hasonlóan korrekt volt a másnapi lejövetelkor is.
A túra maga gyönyörü volt, iszonyatosan szép helyen túráztunk/másztunk. A szállás és ellátás megfelelő volt. Csakis pozitív dolgokat tudok elmondani az egész Triglav túráról és a szervezéséről/lebonyolításáról!!!
Tuti biztos, fogok még Veletek mászni!!!!
Üdv
Ádám

2019

április:

Szia Zsolt !
Üdvözletemet küldöm a munka világából, a laptopom árnyékából !
Fantasztikusan jól éreztem magam a hétvégén, nagyon profi volt a tanfolyam első része. Örülök, hogy ilyen értékes emberekkel sikerült megismerkednem, illetve ízelítőt kaphattam a sziklamászást körülvevő különleges atmoszférával.
Csak azért írok, mert szerettem volna Neked visszajelzést küldeni a vasárnapi napról, ahol nem tudtál jelen lenni: Marci mindvégig nagyon profin, jól rendszerezetten, a kezdők számára is jól érthetően mutatta be az összes témakört, bárkiben bármilyen kérdés volt, azokat megválaszolta, a bizonytalanságokat eloszlatta. Csak szuperlatívuszokban beszélni róla, úgyhogy amennyiben máskor is úgy alakul, nyugodtan rábízhatod a tanfolyam egy-egy részét, mindenki elégedett lesz a tanultakkal.
Várom a további mászónapokat a héten ! Szép napot neked !
Üdv.
Peti a BMW-s :)
Írj visszajelzést, véleményt a grossglockner.hu-ról

Visszajelzés
Megjegyzéseid, tapasztalataid megértése segít e szolgáltatás jobbá tételében a Te és mások számára is. Kérlek, oszd meg Velünk milyen volt szolgáltatásunk, mi az, ami tetszett, mi az, amit másképpen kellene csinálnunk, hogy jobban élvezhesd?
Vélemény
Kérlek, oszd meg az oldal üzemeltetőjével véleményed, írd meg, mi tetszik az oldalon, mi az ami nem tetszik, mi az amit nem tudtál megtalálni, mi az amiről szívesen olvasnál, és mi az, ami egyáltalán nem érdekel?

Véleményed, visszajelzésed fontos a számunkra. Kérlek, küld el Nekünk a info(kukac)grossglockner(pont)hu e-mail címre.
"Csak szimbólum a hegy és a hegymászás; minden valamirevaló embernek kell hogy legyen egy Matternhornja, amit tűzön-vízen keresztül meg akar mászni. Nem a Matternhorn a szép,... hanem az a szép, hogy vannak matterhornjaink, amelyek kikényszerítik belőlünk az igazi emberi magatartást: a küzdést. Nem a küzdést a létért, ... hanem a léten felüli küzdést: azt a küzdelmet, amit nem az élet szükségletei kényszerítenek ránk, hanem emberi mivoltunk: a szenvedély."
Benedek István
Csavargás az Alpokban
"A csapat tagjainak késznek kell lenniük kompromisszumokat kötni annak érdekében, hogy a csoport valamennyi tagjának érdekei és képességei tekintetében egyensúlyt teremtsenek. A csoport valamennyi tagjának tekintettel kell lennie és felelősséget kell vállalnia a csoport tagjainak biztonságáért. A csoport egyik tagja sem hagyható egyedül, amennyiben ez az egészségét veszélyezteti."
Tiroli Deklaráció